Web Analytics Made Easy - Statcounter

عادل محمدپور، رئیس اتحادیه آهن فروشان اردبیل در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در اردبیل، اظهار کرد: با ورود ویروس کرونا و به تبع آن افزایش تورم عمومی،قریب به ۷۰ درصد اصناف اتحادیه متحمل ضررهای هنگفتی شده‌اند که اکثر آنها علنا قابل جبران نبوده است.

وی افزود: اصلی‌ترین مشکل ما طی سالیان اخیر، نه ویروس کرونا بلکه افزایش قیمت ناشی از کمبود عرضه مواد اولیه برای تولید آهن‌آلات بوده که تماما در اختیار خود دولت بوده و هیچ ارتباطی به واردات یا تحریم‌های خارجی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اتحادیه آهن‌فروشان اردبیل بیان کرد: حذف ارز دولتی می‌تواند یک گام وسیع از جانب دولت برای یکسان‌سازی قیمت‌ها و ایجاد توازن در بازار باشد که این اقدام هم می‌تواند از افزایش بی‌رویه قیمت مواد اولیه و کمبود آن جلوگیری کند و هم زمینه را برای عرضه سهام آنها در بورس مهیا سازد‌.

وی ادامه داد: علاوه بر آن انتظار می‌رود بخش دولتی با حمایت‌های خود از تولید، باعث افزایش بهره‌وری و ایجاد اشتغال بیش از پیش در زمینه تولید آهن‌آلات شود.

انتظار ۱۵ ساله برای انتقال بازار آهن‌فروشان اردبیل

محمدپور در خصوص انتقال بازار آهن‌فروشان به خارج از شهر تصریح کرد: از سال ۱۳۸۵ اتحادیه آهن‌فروشان سعی دارد با شهردارها و استانداران وقت در راستای انتقال بازار آهن‌فروشان به توافقی تکمیلی دست یابد اما در هر مقطع بنابه دلایلی این عمل میسّر نمی‌شود.

وی تأکید کرد: اصلی‌ترین دغدغه ما در موضوع انتقال، تغییر کاربری بخش دولتی در قبال اتحادیه و انتقال مالکیت آن به نفع اتحادیه است. در این حالت، تمامی وظایف اجرا و مالکیت به عهده خودِ اتحادیه خواهد بود و مهم‌تر از آن، هزینه‌های ناشی از این اقدام نیز به میزان زیادی کاهش خواهد یافت.

وی تشریح‌کرد: اتحادیه آهن‌فروشان قریب به ۵۰۰ عضو در قالب اصناف متعددی اعم از آهن‌فروشی، در و پنجره‌سازی، برش‌کاری، کلیدسازی، تانکرسازی و ... دارد که با انتقال این اصناف به ۴ نقطه از خارج شهر، هم معضل شهری ناشی از حمل‌ونقل و آلودگی صوتی حل می‌شود و هم پراکندگی به عمل آمده موجب سهولت در انجام امور خواهد شد.

انتهای پیام/3463/

منبع: فارس

کلیدواژه: آلودگی صوتی تولید آهن آلات ارز دولتی اتحادیه آهن فروشان آهن فروشان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۱۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظار ۹ ساله ساکنان مسکن ویژه تهرانسر برای صدور سند مالکیت

محله تهرانسر در منطقه ۲۱ شهر تهران واقع شده است. ۹ سال گذشته مسکن ویژه تهرانسر با ۲۱۰۰ واحد مسکونی ساخته شد، اما با گذشت این مدت همچنان سند مالکیت صادر نشده است. بار‌ها ساکنان برای رفع این مشکل پیگیری کرده اند، اما تاکنون نتیجه‌ای حاصل نشده است.

شهروند خبرنگار ما با ارسال پیام از مسئولان درخواست رسیدگی کرد.

متن پیام شهروند خبرنگار
باسلام، بعد از گذشت ۸ سال همچنان ما ساکنان مسکن ویژه تهرانسر به دنبال سند هستیم و سند‌های ما صادر نمی‌شود خواهش میکنم رسیدگی کنید.

منبع: علی دیبایی - تهران

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • طلا فروشان باز هم زیر بار نرفتند!
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • ضرورت احداث تهران جدید
  • پایان انتظار ۳۷ ساله مادر شهید در شیراز
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • انتظار ۹ ساله ساکنان مسکن ویژه تهرانسر برای صدور سند مالکیت
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • برق حرارتی یک ساله ۲۰ همت ضرر کرد
  • تداوم هوای گرم تا چهارشنبه در اردبیل